+31(0)6 123 203 80 | bijdekreek@gmail.com

Het terrein

Ons terrein heeft de beschutting van een aantal boswallen en een oude dijk. Er ligt een kikkerput en er staan diverse solitaire en groepjes bomen. Het is destijds aangelegd met de hulp van Brabants Landschap zodat de beplanting hoort in deze omgeving. We liggen op kleigrond, het gras blijft ondanks droogte lang groen. Er zijn 3 plekken voor kleine caravans (tot 5m) en vouwwagens.

Voor tenten is het vrij kiezen. Er is ruimte genoeg. We hebben een aantal picknicktafels en voor de fiets- en wandelkampeerders loungestoelen te leen.

Ons sanitair bestaat uit twee wc’s, een paar wasbakken, een douche en een spoelbak aan de buitenkant.

bijdekreek tent bij kikkerput bijdekreek 3 tentjes bijdekreek sanitair

Natuurkampeerterreinen

Kamperen op een natuurkampeerterrein is kamperen is de meest pure vorm. Een terrein ligt altijd op een mooie natuurlijke plek. Natuurkampeerders zijn over het algemeen rustzoekers. Op deze terreinen vindt u geen campingwinkels, geen auto's op het terrein, geen seizoen- of jaar plaatsen. Dit garandeert U een pure kampeervakantie in een natuurlijke omgeving. Voor liefhebbers van rust, privacy, ruimte en gelijkgestemde kampeerders.

Over ons/geschiedenis

Ons huis dateert ongeveer uit 1870. Dit is niet helemaal zeker, met de watersnoodramp zijn de gegevens verloren gegaan. De moorseweg liep over de dijk langs ons terrein naar het dorp. Later is deze doorgetrokken richting lepelstraat.

In eerste instantie was alleen het huis van ons met een stukje grond langs de weg. Onze oude buren wilde destijds rustiger aan gaan doen en verkocht de helft van de landbouwgrond aan ons. Vol fruitbomen en struiken, wat wisselende gewassen.

Met behulp van Brabants Landschap is het terrein ingericht met bomen en struiken die hier van nature thuis horen. Ook de kikker put is aangelegd. Nu 25 jaar later is het de leef en woonomgeving van heel veel vogelsoorten, kleine zoogdieren en reptielen.

Sinds de zomer van 2000 ontvangen wij graag gasten zodat zij hiervan net zo kunnen genieten als wij.

Jaap, Pien, Hester en Adri van Oudheusden

bijdekreek onze voormalige boederij

Moorseweg 1 B, 4681 SM, Nieuw-Vossemeer

+31 (0)6 123 203 80

bijdekreek@gmail.com